Saturday, 31 December 2011

** cUit2 SEm2 **

Salam.....;-)
Hahahah..hari ni yana nak cita sikit la pasal permulaan sem2
di POLITEKNIK MUADZAM SHAH tempat pengajianku yang tercinta..


Haaa...ni la kawan2 yana
siap boleh posing2 g sebelum class

Hari first memulakan sem2 dan start class,tengok2 kat sekeliling ramai pelajar baru
kakak2 n abang senior..kawan2 yana semuanya wajah2 baru
hala,azam baru untuk sem2 la dikatakan..hahahaha..tapi masa hari first tu,yana takut tengok ramai sangat
yala,sebelum2 ni rasa cam biasa2 ja..sekarang makin bertambah student..(PELIK BTOI AQ NI)


Hahahha...memang hari first tu
kami semua dok posing sakan la
tak tau la
:-p

Ni la muka2 kegembiraan,mungkin happy jumpak kawan
tak pun nak mulakan sem baru,ada azam baru nak tambah lagi pointer
hahahaha..


Keterujaan kot yana ni..
hahahahhaha
tunjuk2 kad matrik plak

 

Senyum2 bersama Raja ;-)


Ni hari khamis kena pakai baju koperat
hahahaha...kira baju poli la..
first time ni yana pakai
tidak duk lipat lagi la dalam plastik


Ni la corat coret untuk permulaan sem2 ni..
kisah pertama bagi 2012
insyallah akan menjalaninya dengan baik..
<3 SMILE...;-)

No comments: