Monday, 4 June 2012

Nak duit?? kerja laa~~

ASSALAMUALAIKUM
agak lama aku tinggal blog nih :)
aku kerja la sekarang,cari duit 
dari aku duduk rumah tak buat apa lebih baik aku kerja
yer dak??? hahahah
dapat jugak duit sementara cuti tengah cuti sem ni
huhhh...!! penat jugak la..
nama kerjakan?? nak dapat duitkan memang sakit2 dulu la
tulis entry pendek ja..sebab kepenatan :P
hahahaha..


stetment untuk sepanjang menjalani alam pekerjaan sementara 
hahahahha :)

..WASALAM..

Saturday, 28 April 2012

HACK..!!

..ASSALAMUALAIKUM..
hah..nak cerita kat hampa la kan..
hari ni fb aku kena HACK..!!
memang baik hati betoi kawan aku sorang ni..hahahaha
aku tinggai sat ja..tengok2 dengan hati yang agak gembira
nak sambung balik dekat fb tengok2....
ada status yang aku tak buat..hahahaha..
memang saja la budak ni..hahahhah


kira semua la kawan2 aku boleh berkomplot dengan dia nih..
hampa saja kn?? hahahah
tak pa..ada ubi ada batas
aku ingat..hahahahah...

..WASALAM..

Friday, 27 April 2012

Perasaan Aku

..ASSALAMUALAIKUM..


Kenapa aku pilih gambar nih??? ermmm,sebab dia.........
ni menunjukkan aku sekarang ni dalam macam2 perasaan,expressi dan seumpama dengannya
" MOOD EXAM " sebenaqnya.Paper last aku 3.5.2012 nih
tak sabaq tu memang la tak sabaq bagi habiskan tapi 2 paper kot nanti time tu
peeeerrrgghhhh..!! agak tercekik jugak la..hahaha
subjek yang killer la bagi aku
tu yang dipanggil Adventure..hahaha la sangatkan??
Aku nak mintak lulus dengan baik,kalau Allah bagi aku dapat lebih
aku anggap tu sebagai bonus yang telah Allah bagi kat aku..
semakin meningkat sem memang agak mencabar la..
Hope sangat2 next paper buat sehabis baik
2 paper dah lepas,tinggal lagi 2 paper ja lagi
Computer Organisation
Aku nak sangat la subjek ni lulus.Memang dok buat aku kecut perut ja
Aku mengharapkan jugak yang lain lulus dengan jayanya..hahaha
Insyallah.Mampu tawakal + Doa lepas dah usaha


Dalam hati nurani aku nih..aku ja tau apa yang aku rasa
luar nampak HAPPY2 tapi dalam,sentiasa mengharapkan satu keajaiban jadi kat
aku.Keajaiban yang aku sangat2 mengharapkan dapat memberi aku satu ketenangan
dan kebahagian buat kedua orang tua aku..
DOA
DOA
DOA
yang harus aku lakukan,
Mengharapkan apa yang aku doakan dimakbulkan..


dah2....tingai sat mood sedih2 nih
apa2 pun senyum penting
Tersenyumlah ! kerana senyum itu benar-benar dapat membuat kita lebih bahagia "


..WASALAM..




Sunday, 15 April 2012

Semester2 bakal berakhir

..ASSALAMUALAIKUM..

Minggu ni minggu study week kepada student2 Politeknik
nak final dah minggu depan..SOooooooooo
perasan seram sejuk dah mula mai kat aku
insyallah,aku gunakan minggu ni sebaik mungkin
dan beberapa hari lagi ja lagi aku digelar
" PELAJAR SEMESTER2 "
dan selamat datang " PELAJAR SEMESTER3 "
hahahha..final dulu ok..??
Pejam2 celik2.kejap ja dah nak abih semester
apa2 pun..untuk final yang coming soon nih
Nurliana Binti Roslee
JANGAN MENYERAH SEBELUM TITIK FINAL
cececcecceehhh...ni ayat lecterer aku ok...
hahahahah..aku copy and milo ja...
USAHA+TAWAKAL=INSYALLAH BOLEH
doa2kan aku tak seronok sangat minggu nih
doa2kan aku dapat study dengan tenang
doa2kan apa yang aku baca nih boleh ingat masa final nanti
doa2kan aku supaya tak terlupa tugas seorang anak yang nak balas jasa
mak dan abah aku..
..WASALAM..




Sunday, 8 April 2012

ZHARIF RIZKIN

..ASSALAMUALAIKUM..
pertama sekali,aku nak ucapkan HAPPY BUFDAY kepada 
ZHARIF RIZKIN anak P.A class aku Pn.ROSUZAINI
Pn.Rosuzaini ajar subjek programming class aku
nih cita petang tadi,Pn. ajak kami sekelas makan2 kat umah dia


agak meriah jugak dengan kami semua serbu rumah Puan tadi..


nampak dak?? ramaikan,memang meriah la tadi
laksa ada,nasi minyak ada,kek ada
aku suka kat kek dia
' LAWA KEK ZHARIF '
heheheehe

Ok,now tengok la time nak sampai rumah Puan
macam2 ada..hahahaha


Serius macam ROMBONGAN CIK KIAH
kami satu class jalan sama2,memang nampak ramai la




Panas ya?? hahaahah,sempat lagi rehat2
aku rasa la,hampa bawak payung tu tak dak function pun
kena jugak panas..hahahah
kemain la hampa noh action guna payung tu..
jenoh aku gelak ngan hampa2 nih..aduh..


sesampainya di rumah Puan
Fuhhh...!! lega la bila dah sampai
penat berjalan,tapi best..hahahaha


kami2 nih apa lagi yang boleh buat
snap2 la..hahahah
apa2 pun,TERIMA KASIH DAUN KELADI kepada
PUAN ROSUZAINI sebab sudi ajak kami datang umah Puan
WE loVE yOU..!!
hahahahahah...
..WASALAM..

Wednesday, 18 January 2012

## Kami Berlima Bersama

SALAM..today just nak bagi some xpresi
semasa ada dalam lab ja..
ni la muka2 yang dah penat lelah buat coding..
hahahaahahahah....
sempat lagi posing2 plak..

##1

##2

##3

##4

##5

##6

Ni ja gambar2 yang terpilih..
sebenarnya banyak lagi gambar2 ni..
heheheh...ni ja kita post untuk kenangan bersama..
peace yoyoyo...!!

Tuesday, 10 January 2012

## Ke codingan assigment ##

 SALAM.. alahai sakit si gigi,
banyak keja plak lagi..
hahahaha sebuah pantun tak la 
terlalu penting untuk ikut
saja ngah suka suki
melayari ketimbunan assigment 
yang telah melanda sekarang
hidup sebagai studentkan :-)


heheheeheh...kali ni just nak post
pasal ketimbunan assigment
yang melanda diri
saja nak hilangkan steress 
sebab asyik2 tengok coding ja
naik lebam mata..
hhuhuhuhu


sambil2 melayan ketimbunan coding
saja jeling2 sini kejap
nak kata release semua steress tu
memang tak la kot
:-)

apa2 pun CHILL..!!