Friday, 27 April 2012

Perasaan Aku

..ASSALAMUALAIKUM..


Kenapa aku pilih gambar nih??? ermmm,sebab dia.........
ni menunjukkan aku sekarang ni dalam macam2 perasaan,expressi dan seumpama dengannya
" MOOD EXAM " sebenaqnya.Paper last aku 3.5.2012 nih
tak sabaq tu memang la tak sabaq bagi habiskan tapi 2 paper kot nanti time tu
peeeerrrgghhhh..!! agak tercekik jugak la..hahaha
subjek yang killer la bagi aku
tu yang dipanggil Adventure..hahaha la sangatkan??
Aku nak mintak lulus dengan baik,kalau Allah bagi aku dapat lebih
aku anggap tu sebagai bonus yang telah Allah bagi kat aku..
semakin meningkat sem memang agak mencabar la..
Hope sangat2 next paper buat sehabis baik
2 paper dah lepas,tinggal lagi 2 paper ja lagi
Computer Organisation
Aku nak sangat la subjek ni lulus.Memang dok buat aku kecut perut ja
Aku mengharapkan jugak yang lain lulus dengan jayanya..hahaha
Insyallah.Mampu tawakal + Doa lepas dah usaha


Dalam hati nurani aku nih..aku ja tau apa yang aku rasa
luar nampak HAPPY2 tapi dalam,sentiasa mengharapkan satu keajaiban jadi kat
aku.Keajaiban yang aku sangat2 mengharapkan dapat memberi aku satu ketenangan
dan kebahagian buat kedua orang tua aku..
DOA
DOA
DOA
yang harus aku lakukan,
Mengharapkan apa yang aku doakan dimakbulkan..


dah2....tingai sat mood sedih2 nih
apa2 pun senyum penting
Tersenyumlah ! kerana senyum itu benar-benar dapat membuat kita lebih bahagia "


..WASALAM..




No comments: